Ți-ai petrece ultimii ani de viață într-un azil de bătrâni?

Când o persoană dragă nouă își exprimă dorința de a locui la un azil de bătrâni, o să ni se pară de-a dreptul ciudat. Oricare dintre noi ne așteptăm să o avem lângă noi sau să o vedem la casa ei, în mediul acela unde are tot ce și-a dorit o viață, dar de fapt nu vedem sau nu ne dăm seama că persoana cu pricina s-a săturat să mai fie singură, neajutorată, lipsită de puteri și răbdare.

O simplă vizită nu va putea lua cu ea toată tristețea apărută cu timpul, în fața televizorului, a radioului sau la lumina unui lămpaș, stare care avansează si degradează starea psihică a persoanei. Și prin urmare va dori a se muta într-un azil de bătrâni, departe de casă, departe de viața de dinainte și de cei dragi.

Având la dispoziție întreg personalul unui cămin de bătrâni si fiind întreaga zi printre oameni, care ulterior îi pot deveni prieteni, va uita sau va încerca să uite și să reînceapă a trăi fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

Noi, “Casa Bunicilor“, vom face tot posibilul ca aceste zile să fie unice, pline de voie bună, îngrijire de calitate și suport medical specializat pentru fiecare persoană care va trece pragul căminului nostru de bătrâni din Slimnic, Jud. Sibiu.

Ne găsiți în Slimnic, Str. Principala, Nr. 40