Personal de îngrijire specializat

Bătrânțe fără griji

Oferim servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice, care respectă identitatea, integritatea și demnitatea acestora. Personalul oferă o atenție deosebită,   supraveghere și monitorizare permanentă a vârstnicilor, totul pentru a satisface nevoile tuturor beneficiarilor.

Îngrijire atentă

Personalul nostru oferă o îngrijire atentă atât vârstnicilor independenți cât și celor care au nevoie de atenție specială sau monitorizare permanentă. Echipa este specializată în asistarea pacienților.

Relaxare și socializare

“Casa Bunicilor” pune la dispoziția seniorilor spații special amenajate în vederea participării la o viață socială activă, dispunând de spații de recreere, relaxare și socializare susținând discuțiile libere, jocuri distractive și exerciții de relaxare.

Asistență medicală

Formată din medic si asistente, echipa medicală se asigură se asigură de bunăstarea și supravegherea rezidenților căminului prin consultații, administrarea tratamentelor sau intervenții de urgență. Îngrijirea și supravegherea este asigurată de infirmiere.

ÎNGRIJIRE COMPLETĂ

PENTRU CEI DRAGI

Personalul căminului “Casa Bunicilor” oferă îngrijire atentă tuturor persoanelor care locuiesc în cămin, atât celor independenți, cât și celor cu nevoi speciale sau monitorizare permanentă. Echipa este pregătită pentru a asista la activitățile rezidenților, consiliere sociala, psihologică sau spirituală, îngrijire specială pentru persoanele bolnave sau cu dizabilități.