Sprijinul vârstinicilor, un mod de viață

Descoperiți Casa Bunicilor

Datoria noastră e să avem grijă

Alinare în sufletele vârstnicilor

De 10 ani, “Casa Bunicilor” a reprezentat acasă pentru zeci de vârstnici care, dintr-un motiv sau altul, au ales să locuiască aici. În doar doi ani de la deschidere, “Casa Bunicilor” din Slimnic, Jud. Sibiu, un cămin de îngrijire personală a bătrânilor, a adus alinare în sufletele a zeci de vârstnici, oferindu-le ocazia de a zâmbi din nou, fără a avea grija zilei de mâine.

icon-1

Atentă îngrijire personală și medicală

Bunicii duc o viață liniștită aici, au parte de o atentă îngrijire personală și medicală, iar în funcție de preferințe, ei pot alege să locuiască singuri în cameră sau cu mai multe persoane. Împreună  facem ca timpul petrecut aici să treacă altfel, fie prin ieșiri în curtea special amenajată pentru plimbare și relaxare fie prin întâlnirile în clubul căminului unde sunt depănate, zi de zi, amintiri despre tinerețe, se citește sau joacă diferite jocuri.
null

Slimnic, Str. Principală Nr. 40

Având sediul în Slimnic, Str. Principală Nr. 40, “Casa bunicilor” dispune de o capacitate de 60 de locuri de cazare și vine în întâmpinarea persoanelor aflate în situația de a nu mai putea fi independente și oferă condiții dintre cele mai bune.
Medicii de la ``Casa Bunicilor`` definesc calitatea

Îngrijire personală pe măsura aşteptărilor

Majoritatea persoanele care apelează la serviciile căminului de bătrâni din Slimnic, Jud Sibiu, au probleme cu sănătatea sau nu mai pot să se deplaseze singuri și au nevoie de îngrijire și ajutor permanent, ajutor pe care “Casa Bunicilor” îl oferă prin personal de specialitate: doctori, asistente și infirmiere.

 

Bătrânii din căminul nostru sunt consultați frecvent de către medici și monitorizați de către asistente, care țin legătura permanentă cu medicii. Fiecare persană care trece pragul căminului beneficiază de un control medical la primirea în unitate și controale regulate în funcție de vârstă și starea de sănătate a persoanei, tratamentele pacienților și alimentația fiind desfășurate conform indicațiilor medicului.

 

În ceea ce priveşte tarifele, acestea sunt negociabile și se vor stabili în funcțe de starea de sănătate a pacientului, la momentul vizitei.