Viață independentă

Cazare și servicii de îngrijire extinsă

Asistență și îngrijire pentru seniori

personală și medicală

Bunicii duc o viață liniștită aici, au parte de o atentă îngrijire personală și medicală, iar în funcție de preferințe, ei pot alege să locuiască singuri în cameră sau cu mai multe persoane. Împreună  facem ca timpul petrecut aici să treacă altfel, fie prin ieșiri în curtea special amenajată pentru plimbare și relaxare fie prin întâlnirile în clubul căminului unde sunt depănate, zi de zi, amintiri despre tinerețe, se citește sau joacă diferite jocuri.

null

60 de locuri de cazare

Unitatea beneficiază de 23 camere spațioase, dotate cu baie proprie și televizor. De asemenea sunt puse la dispoziția seniorilor spații comune, adecvate activităților în aer liber, cabinete destinate asistenței medicale sau spații verzi unde bunicii se pot plimba sau se pot relaxa.
null

Salon cu fotolii, bibliotecă si TV

O încăpere dotată cu fotolii, bibliotecă si TV este definită ca spațiu de relaxare. Aici vârstnicii mănâncă, petrec timp împreună sau joacă diferite jocuri de societate.

Locuința Bunicilor este formată din două corpuri independente, unul dintre acestea fiind amenajat și organizat pentru cazurile unde persoanele vârstnice nu se mai pot deplasa sau au nevoie de îngrijire permanenta